Zuurstof Ademtherapie

Zuurstofademtherapie bij s p a r k

Waarom zuurstofademtherapie?Als we ademen, halen de longen zuurstof uit de lucht en geven dit aan het bloed.  Deze zuurstof is nodig om energie aan te maken en ons optimaal te kunnen laten functioneren. Zuurstof Ademtherapie is een methode waarbij je jouw lichaam tijdelijk van een verhoogde hoeveelheid zuurstof voorziet. Dit heeft direct en merkbaar een weldadig effect op lichaam en geest.

Zuurstof basis van leven

Een goede zuurstofopname is niet alleen voor onze spieren en organen van vitaal belang, maar ook voor een goed geheugen en sterk concentratievermogen. Ervaring van klanten is dat het allereerst heel ontspannend werkt op zowel het lichaam als de geest.  Na meerdere sessies geven zij aan meer energie te krijgen, meer spierkracht en minder benauwd te zijn:  “Ik was na de eerste sessies erg ontspannen, maar ook wel vermoeid; na de vierde keer merkte ik al echt verschil: mijn benen worden weer sterker en ik kan weer een langere wandeling maken zonder helemaal buiten adem te zijn, heel fijn!” 

Zuurstofademtherapie voor meer kwaliteit van leven

De opname van voldoende zuurstof in het bloed is dus bepalend voor jouw kwaliteit van leven. Om verschillende redenen (stress, verkeerde ademhaling, vervuiling, slechte ventilatie of ziekte) nemen we onvoldoende zuurstof in. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals een gevoel van benauwdheid, spierzwakte, hoofdpijn, geheugenverlies en/of concentratieproblemen, algehele vermoeidheid of een duidelijke verstoring van onze slaap.

Herstel van de natuurlijke ademhaling

Zuurstof Ademtherapie is een methode waarbij jouw lichaam een tijdelijke zuurstofboost krijgt die een helend effect heeft. Daarbij helpt het bij het herstellen van een natuurlijke ademhaling! Door de inname van lucht met een hoge zuurstofconcentratie van 93%, wordt de zuurstofopname in de bloedsomloop verhoogd. Dit heeft krachtige positieve effecten op ons gehele systeem. Voor mensen met stress- en burnout klachten, chronische vermoeidheid, slapeloosheid of na Long Covid, kan Zuurstof Ademtherapie een positieve impact hebben.

Zuurstofademtherapie werkt helend

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat zowel zuurstof- als adem-therapie positieve effecten heeft op onze algehele gezondheid. Door de combinatie van de twee methoden, wordt de heilzame werking versterkt. Denk daarbij aan vermindering van stress, angst-, of depressieve gevoelens en een verhoogde vitaliteit en versterking van het immuunsysteem. 

De beste manier om overtuigd te raken van de heilzame werking van de Zuurstof Ademtherapie is om het zelf aan den lijve te ondervinden. Je kunt een proefsessie boeken voor € 50,-. Mail of bel 06 14194586.

FYSIEKE STRESSKLACHTEN?

Martine Vogel holistic practitioner
holistic practitioner Martine Vogel
06 14 19 45 86

neem contact op via het contactformulier

Voor info zie www.zuurstofademtherapie.nl