s p a r k t o f i r e

sparktofire

Sparktofire symboliseert de vonk die aanzet tot vooruitgang en ontwikkeling. Er is bereidheid en wilskracht voor nodig om oude patronen los te laten en fundamentele verandering in gang te zetten. Hier is lef voor nodig, maar oefening baart kunst! Het verlangen jezelf beter te leren kennen en de juiste tools voeden een innerlijk vuur dat nooit meer dooft.

holistisch denken

s p a r k werkt vanuit een holistisch mensbeeld en het zelfgenezend vermogen van de mens. Wij bieden coachings, behandelingen en trainingen aan ter ondersteuning op zowel het psychische, emotionele als fysieke vlak. Met als doel inzicht en zelfkennis te vergroten en daardoor kwaliteit van werken & leven significant te verbeteren.

meer zelfkennis en de juiste tools

Geen gesprekstechnieken, maar werken met de basismechanismen van communicatie. Het innerlijk laten spreken in plaats van te vertrouwen op aangeleerde gedrags- en denkpatronen. Wij kennen zelf de hobbels die je tegen kan komen in dit proces. Als we het hebben over ‘echt’ of authentiek gedrag, dan mag je dit ook van ons verwachten.

een nieuw perspectief

Meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van zowel individuele – als groepsprocessen, heeft geleerd dat deze route een weg is naar waarachtige groei op alle niveaus: mentaal, fysiek en emotioneel.           s p a r k biedt een nieuw perspectief van vonk naar vuur: spark to fire. 

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier

FYSIEKE STRESSKLACHTEN?

Martine Vogel holistic practitioner
holistic practitioner Martine Vogel
06 14 19 45 86

neem contact op via het contactformulier