W I J

Wij delen onze expertise en voelen en vullen elkaar naadloos aan
werken vanuit universele kennis met een mix van intuïtie, humor en levenservaring
omarmen het leven in zijn totaliteit op het pad van inzicht en groei

leer s p a r k kennen en je leert jezelf kennen

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk

MARCUS VAN DEN ROOVAART

Psycholoog, Msc, coach & trainer

Marcus van den Roovaart heeft een scherpe observatie van menselijk denken en functioneren en is met een brede interesse bevlogen van zijn vak. Als psycholoog, coach, groepstrainer én als mens. Hij heeft een diepe belangstelling voor wat mensen beweegt en heeft zich gespecialiseerd in het verband tussen hersenen, bewustzijn en gedrag. Hoe onze denkpatronen ons gedrag en onze werkelijkheid vormen. En hoe we die ten positieve kunnen veranderen.

ontwikkelingsvraag of psychische onbalans

Met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring als mental coach en trainer in bedrijfsleven, heeft Marcus van den Roovaart zich sinds 2008 ook verder bekwaamd in het diagnostiseren en behandelen van de minder ernstige vormen van psychologische ziektebeelden. Zijn grootste voldoening vindt hij in het mensen dichter bij zichzelf brengen met meer kwaliteit van leven.

Marcus van den Roovaart behandelt klanten bij een psychische onbalans of stoornis, geeft coachings bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag of traint teams binnen organisaties. Dat vindt hij het mooie aan zijn vak, alles is met alles verbonden.                                                       Hij is gespecialiseerd in stress- en burnout, angsten en depressies. 

Je kunt bellen met Marcus op 06 43 27 79 55

Martine Vogel holistic practitioner

MARTINE VOGEL

Holistic practitioner & stoelmasseur

Bij Martine ben je in goede handen. Zij is gediplomeerd masseur, licentiehouder TouchPro® Europe stoelmasseur en werkzaam als holistic practitioner. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring met meditatie en bewustzijnsontwikkeling en gebruikt haar achtergrond als dans- en Tai Chi docent om haar cliënten meer ruimte en innerlijk evenwicht te laten ervaren. Bewust werken met ademhaling en zorgvuldig luisteren naar het lichaam staan centraal in haar manier van werken.

stress& burn-out en gezondheidsklachten

Martine behandelt fysieke en psychosomatische klachten bij o.a. vermoeidheid, slecht slapen, stress & burn-out en andere gezondheidsklachten. Ook is het belangrijk het lichaam regelmatig de ruimte te geven om afvalstoffen af te voeren om klachten juist te voorkomen: ter preventie van stress. Daarnaast geeft zij advies hoe kwaliteit van leven te kunnen verbeteren en een balans te ontwikkelen tussen het fysieke, emotionele en mentale (bewustzijns)veld. Deze velden beïnvloeden elkaar immers voortdurend.

Marcus en Martine vormen samen s p a r k. Vanuit hun meegebrachte kennis en ervaringen in het doorgronden van de werking van lichaam en geest, vullen zij elkaar naadloos aan in het begeleiden van klanten.

Je kunt bellen met Martine op 06 14 19 45 86

s p a r k