“De behandelingen bij Martine waren een goede aanvulling naast de gesprekken bij Marcus."
“Ik heb mij nog nooit zo ontspannen gevoeld als na een behandeling bij Martine”
“Ik kwam vaak gestresst binnen en ging ontspannen (en soms vermoeid) weer de deur uit"
“Martine heeft dingen in mijn lichaam losgemaakt die lang vastgezeten hebben"
“Ze hielp mij de verbinding met mijn lichaam te maken en de signalen te herkennen"
“De ontspanningsbehandelingen zorgden voor een omslag in mijn welzijn in de tijd dat ik een burn-out had"
“Na een behandeling van Martine voel je je weer even gereset"
“Ze gaf na een behandeling duidelijk feedback en concrete tools waar ik mee verder kon"

Holistische behandeling

holistische ontspanningsbehandeling

Heb je last van fysieke klachten en wil je je weer ontspannen in jouw lichaam voelen? Waarschijnlijk is een ontspanningsbehandeling dan iets voor jou! Met onze huidige levenswijze heb je te maken met veel prikkels van buitenaf die stress geven. Eerst en vooral helpt praten over problemen om psychische stress los te laten, maar ook het lichaam wil opgebouwde spanning kwijt.

luister naar jouw lichaam

Waarom biedt s p a r k een ontspanningsbehandeling aan, vraag je je misschien af? Dat is een goede vraag! Wij werken holistisch en weten uit ervaring dat psychische, mentale en fysieke processen elkaar voortdurend beïnvloeden. Daarom slaat het lichaam stress op, en dat raak je met praten alleen niet zo snel weer kwijt. Wie zijn of haar lichaam de kans geeft stress af te voeren, krijgt daardoor ook meer mentale ruimte. Vandaar dat s p a r k tevens ontspanningsbehandelingen aanbiedt.

klachten voorkomen met stresspreventie

Een ontspanningsmassage ontdoet je van alles wat teveel is: stress, afvalstoffen en (emotionele) blokkades. Het brengt een diepere ontspanning en doorstroming in je lichaam, én bovenal meer ruimte in alles wat je dagelijks doet. Zodoende voel je je weer verbonden met jezelf. Als je je lichaam regelmatig de ruimte geeft om spanning los te laten, kom je eerder in balans en kan je stress en zelfs ziekte voorkomen.

kwaliteit van leven en werk verbeteren

Als jij de kwaliteit van werken en leven wil verbeteren helpt de dagelijkse mantra luister naar jouw lichaam in alles wat je doet. Op het gebied van in- en ontspanning, beweging, ademhaling en voeding. Martine Vogel behandelt fysieke en psychosomatische klachten bij o.a. stress en burn-out . Bewust werken met ademhaling en zorgvuldig luisteren naar het lichaam staan centraal in haar manier van werken. Tevens geeft zij advies over een gezonde levenswijze en hoe jezelf eerder in balans kan houden. Meer over Martine

vragen en tarieven van een ontspanningsbehandeling

Voor tarieven of vragen vrijblijvend contact op met Martine Vogel

FYSIEKE STRESSKLACHTEN?

Martine Vogel holistic practitioner
holistic practitioner Martine Vogel
06 14 19 45 86

neem contact op via het contactformulier

ontspanningsbehandeling, Psycholoog in Harderwijk