Tarieven en VErgoeding

Tarieven

De tarieven voor een of meerdere consulten in mijn psychologische praktijk is 115 euro voor 50 minuten tot een uur.  Als je met zijn tweeën komt, bijvoorbeeld voor relatie problemen, dan zijn we ruim anderhalf uur in gesprek en reken ik 205 euro.

Word ik vergoed? Ja!

Ja je wordt vergoed als je een verwijsbrief hebt van de huisarts. Ik ben namelijk lid van het landelijk netwerk 1np voor geestelijke gezondheidszorg en via hen worden jouw consulten uit het basispakket vergoed. Je eigen risico wordt hiermee wel verrekend.

Word relatietherapie vergoed?

Elke verzekering regelt vergoeding voor relatietherapie weer anders. Het ligt er aan hoe je verzekert bent en bij wie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Bij een aantal verzekeringen kunnen de psychologische consulten (gedeeltelijk) worden vergoed via de aanvullende verzekering. Dus bel zelf even met je verzekering. En als je daar niet uitkomt, kan ik je daar altijd bij helpen.

Mogelijkheden divers

Binnen mijn praktijk zijn er meerdere mogelijkheden. Ik ben weliswaar een eerstelijns psycholoog, maar door mijn brede werkervaring, maak ik ook onderdeel uit van een tweedelijns psychologisch netwerk. En hier zijn voor langere trajecten gehele vergoedingen mogelijk. Dat hangt af van de ernst van de klachten. Het is dus altijd raadzaam contact met mij op te nemen.

Geen lange wachtlijsten

Ik werk zoveel mogelijk zonder of een korte wachtlijst en geef je altijd de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Bovendien bied ik korte trajecten. Soms ben je al flink geholpen met twee of drie sessies. En als je meer nodig hebt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dat is het voordeel als je bij mij in behandeling komt. Je blijft zelf bepalen wat je wilt en wanneer je het wilt. Ik loop alleen een stukje met je mee. Als je contact opneemt, sta ik je graag te woord en laat je weten wat ik voor je kan doen.

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier