Klacht?

Klachtenregeling Wkkgz

Mijn praktijk is aangesloten bij de Wkkgz klachtenregeling van de NFG. Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben of vinden dat iets niet verloopt zoals volgens jou zou moeten, dan kun je altijd bij hen terecht.

Samen oplossen

Ondanks mijn zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over mij of de behandeling. Je kunt altijd bij me terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor mij, ik neem elke vraag of klacht bijzonder serieus en zal proberen er samen uit te komen. Mochten we er niet uitkomen, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt de NFG je verder.

Wat kan ik doen

Wil je een klacht indienen dan kan je dat doen via de volgende link van de NFG . Zo vind je op deze pagina een schema waarin precies staat wat je kan doen bij een klacht en in welke volgorde.

Meer weten?

Wil je meer weten over de NFG, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf – bel me, of stuur even een mailtje naar mijn praktijk in Harderwijk ter attentie van Marcus van den Roovaart. Ik help je graag.

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier