“Marcus laat je op een andere manier kijken, dat was echt een eye-opener“
“Ik kreeg gelijk het gevoel gehoord te worden, zonder veroordeling”
“Marcus heeft het vermogen om gelijk de kern van het probleem naar boven te halen”
“Nu kan ik weer alleen verder, met alle tools die ik mee gekregen heb”
“Marcus voelde aan als een veilige haven met een goed luisterend oor”
“Hij is goed in staat om jouw eigen denken en gedragingen onder de loep te nemen”
“De intake brachten mijn burnout klachten duidelijk in kaart en die bevestiging had ik nodig.”

Behandelingen

De eerste behandeling

De eerste van de behandelingen is om kennis te maken en te voelen of het klikt tussen ons. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Zodat ik je in deze moeilijke fase kan helpen op jezelf te blijven vertrouwen. Want jij hebt het vermogen om hier uit te komen. Ik loop alleen een stukje met je mee.

Lucht je hart

De eerste afspraak kan je je hart luchten en je verhaal doen. Ik zal vragen stellen en heel goed naar je luisteren, ook vooral tussen de regels. Om te voelen wat er bij je speelt.

De oorzaak van je probleem

We zoomen al snel in op de oorzaak. Dat kan confronterend zijn. Én biedt je nieuw perspectief. Aan het eind van de eerste afspraak kan ik je zeggen wat ik voor je kan doen. Waar we samen aan kunnen werken in de behandelingen. En ook hoe lang een traject ongeveer zal duren.

Behandelingen op maat

Afhankelijk van jouw specifieke vraag, kan ik verschillende behandelmethodes inzetten, zoals neuropsychologisch onderzoek, meditatie&mindfulness, hartcoherentie of Neshealth. Dit kan ondersteuning bieden, maar het kan ook zijn dat we het helemaal niet gebruiken. Want ik stem mijn behandelingen af op jou, en niet andersom.

Pijn is groei

Ik geef huiswerkopdrachten mee die je helpen oude patronen los te laten. Zodat er ruimte komt in jezelf én de omstandigheden waar je je in bevindt. En ik laat je ook vooral zien wat er allemaal goed gaat. Of op zijn minst beter. Zodat je (weer) gaat vertrouwen op wie je bent en wat je kan.

Contact voor behandelingen

Je kan meer dan je denkt. Dit is jouw mogelijkheid tot groei, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Zodat je groei diepgaand en blijvend is! Dus bel of mail me, dan kan ik zeggen welke behandeling ik je kan geven: contact.

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier

behandelingen Psycholoog Harderwijk