“Tijdens de healing heb ik niet zoveel gevoeld, maar die nacht heb ik wel heel diep geslapen"
“Uniek hoe Martine mijn patronen en bewegingen volgt en die na afloop helder verwoord"
“Ik heb de healing ervaren als een diepe ontspanning en warm bad, die ervaring op zich is al helend"
“Martine geeft in haar feedback met heldere woorden terug wat zij tijdens de healing heeft waargenomen"
“De ontspanningsbehandelingen zorgden voor een omslag in mijn welzijn tijdens mijn burn-out”
“Ik viel tijdens de healing direct in een diepe slaap"
“Het is net of ze bij je is, ik werd opgenomen in een zachte en helende energie"

healing

coaching & healing

Een energetische behandeling of healing helpt jouw systeem te ontspannen. Healing is een overdracht van energie en niet gelimiteerd door tijd of ruimte. Alles is immers energie en heeft zijn eigen trilling. Niet alleen wat je hoort, maar ook wat je ziet, voelt en denkt. Een healing kan daarom ook goed op afstand gedaan worden. Omdat je bijvoorbeeld ver weg woont, slecht ter been bent of het juist fijn is om in eigen huis te ontspannen en je niet de deur uit hoeft.  Als ik mij op jouw energieveld afstem kan ik daarmee werken, ook als je thuis blijft.

Signalen die het lichaam geeft

Ons emotionele, fysieke en mentale veld beïnvloeden elkaar voortdurend en jouw lichaam is altijd op zoek naar het (her)vinden van balans. Dat gaat vaak zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Aan het eind van de dag krijg je misschien hoofdpijn, ben je moe, lusteloos, of hyper omdat je weinig gegeten hebt. Allemaal signalen dat jouw lichaam hard aan het werk is om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen. Vaak gaan we door en negeren vage of fysieke klachten, met alle consequenties van dien.

wanneer helpt een energetische behandeling of healing

Een energetische behandeling of healing, kan helpen bij allerlei klachten. Als je slecht slaapt, niet zo lekker in je vel zit, gestresst of overprikkeld bent, ongemak voelt of last hebt van pijnen in je lichaam. Ook kijk ik met je mee tijdens de healing en kan ik informatie krijgen over wat er speelt op dit moment. Voor klanten is dit vaak een herkenning en prettige bevestiging van wat ze al weten of (onbewust) ervaren. Dieper inzicht hoe hiermee om te gaan, kan je helpen beter te beschikken over jezelf. Na de healing sluit ik daarom altijd kort wat ik waargenomen heb.

voor vragen en tarieven

Heb je vragen over wat ik precies voor je kan doen, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Martine Vogel: contact

FYSIEKE STRESSKLACHTEN?

Martine Vogel holistic practitioner
holistic practitioner Martine Vogel
06 14 19 45 86

neem contact op via het contactformulier