Nes Health

Nes Health geeft balans

Soms is het moeilijk zicht te krijgen op (chronische) fysieke klachten en machteloze gevoelens omdat je geen controle lijkt te hebben op jouw gezondheid. Dit is niet alleen frustrerend, maar kan ook veel stress geven, helemaal als niemand lijkt te kunnen verklaren waarom je je niet echt vitaal voelt. Nes Health kan jou helpen daar beter grip op te krijgen!

Human Body Field

Met een pioneersrol benadert NES gezondheid vanuit het perspectief dat energie en informatie de biochemie van ons lichaam aansturen. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar ik zal het proberen uit te leggen. Het betekent dat de kern van jouw problemen, fysieke klachten of verslechterende gezondheid, wordt veroorzaakt door afwijkingen en blokkades in ons menselijk lichaamsveld: het Human Body Field. Nes Health heeft de functies en structuren hiervan decennia lang wetenschappelijk onderzocht.

Jouw gezondheid verbeteren

Nes Health heeft een Total Welness systeem ontwikkeld, waarmee jouw lichaamsveld gemeten en mogelijk gecorrigeerd kan worden. Door je hand op een soort muis te plaatsen, kan ik in slechts enkele seconden een scan van jouw lichaamsveld maken. Deze scan identificeert de blokkades en afwijkingen en geeft op zijn beurt een advies met een behandelprotocol om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te stimuleren.

NES Health infoceuticals

Om weer meer de regie te krijgen over jouw gezondheid, kan je infoceuticals, of wel NES druppels slikken. Deze druppels bevatten gefilterd water en micromineralen die plant-gerelateerd zijn. Zij helpen bij het opruimen van blokkades en verstoringen in jouw lichaamsveld en ondersteunen het lichaam om weer in balans te komen.

Meer over weten?

Wil je langskomen voor een Nes Health consult, neem dan contact met mij op (voor meer info over NES ). Wil je het gebruiken als ondersteuning in jouw persoonlijke traject, dan kan dat, maar hoeft uiteraard niet. De keus is aan jou!

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier