“Marcus laat je op een andere manier kijken, dat was echt een eye-opener“
“ De empathische benadering paste goed bij mij"
“ Er was alle ruimte om mijzelf te delen en de obstakels die voor mij lagen met andere ogen te kunnen bekijken"
“Marcus heeft het vermogen om gelijk de kern van het probleem naar boven te halen”
“Ik kreeg gelijk het gevoel gehoord te worden, zonder veroordeling”
“Nu kan ik weer alleen verder, met alle tools die ik mee gekregen heb”
"Het was soms lastig, maar met de goede klik met Marcus heb ik af en toe ook heel hard kunnen lachen om mijzelf"
“Hij is goed in staat om jouw eigen denken en gedragingen onder de loep te nemen”
"Marcus heeft mensenkennis en een no-nonsense aanpak"

Relatietherapie

Relatieproblemen

Ieder stel dat op zoek is naar meer verdieping, zal baat hebben bij relatietherapie of coaching. Misschien zijn jullie vastgelopen of staan jullie op het punt om uit elkaar te gaan. Het is belangrijk dat eenieder bereid is naar zijn of haar aandeel te kijken. En er iets mee wil doen.

Communicatie begint bij jezelf

Een gezonde relatie begint bij jezelf. Wat is jouw aandeel in de relatieproblemen en hoe neem je daar verantwoording voor? En hoe communiceer je dit met je partner? Het is niet makkelijk om vanuit bekende patronen tot nieuwe inzichten te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig met relatietherapie.

Crisis

Waarschijnlijk ben je hier omdat je samen in een soort van crisis bent beland. Er zijn veel irritaties, pijn en verdriet. Je verstaat de ander niet echt (meer), of je voelt je niet begrepen. Ook als een van jullie twee psychische problemen heeft, waar de ander moeilijk mee om kan gaan. Het beïnvloedt je kwaliteit van leven en er wordt niet echt meer gelachen.

Relatieproblemen de ruimte geven

Een relatietherapie of coaching helpt hardnekkige patronen te doorbreken. Meer inzicht krijgen in waar jullie vastlopen en wat er nodig is om te kunnen veranderen. Ook als jullie besluiten de relatie te beëindigen, is er altijd winst! Want problemen die je niet uitwerkt, neem je weer mee naar een volgende relatie.

Vaste patronen doorbreken

Je doet het nooit alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Een coaching voor jullie relatieproblemen, kan veel strijd en pijn doen voorkomen. Ook voor eventuele kinderen. Samen geef je ruimte voor verdieping, met meer ontspanning, humor en intimiteit.

Samen door of uit elkaar

Het is niet altijd een happy end samen. Ook niet als je daar moeite voor doet. Maar dan juist kan een goede begeleiding je helpen uiteindelijk op een waardige manier uit elkaar te gaan. Niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie eventuele kinderen.

Relatietherapie bij psycholoog Harderwijk

In overleg komen we samen tot een traject op maat. Soms is het fijn om ook een keer alleen langs te komen, zonder jouw partner erbij. Hoe we dit traject invullen, beslissen we met elkaar. En als je nog vragen hebt, kan je altijd vrijblijvend contact met Marcus van den Roovaart opnemen.

Ik sta je graag te woord en laat je weten wat ik voor jullie kan doen. Voor meer informatie over tarieven klik hier.

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier

relatie therapie psycholoog Harderwijk