“He works with real life cases, sometimes quite confrontanial but eye opening"
“Marcus heeft het vermogen om gelijk de kern van het probleem naar boven te halen”
“Marcus can understand the needs of a business environment very well, which was key to me"
"Marcus has the knowledge, but more than that he triggers the giant within you basically"
“His out of the box approach helps people to make use of their potential with great results within our team"
“Hij is goed in staat om jouw eigen denken en gedragingen onder de loep te nemen”
“De intake brachten mijn burnout klachten duidelijk in kaart en die bevestiging had ik nodig.”
“He inspires you to increase your growth as a individual"

Ontwikkelingsvraag

Coaching bij ontwikkelingsvraag

Je hoeft niet altijd een duidelijke klacht te hebben om met mij in gesprek te willen. Maar er spelen wel dingen die je in jezelf wilt onderzoeken. En dan is het goed dat wij samen jouw ontwikkelingsvraag kunnen benoemen om hier vervolgens mee aan de slag te kunnen gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

Het kan zijn dat je terugkerend tegen hetzelfde aanloopt in jouw leven. Er is een rode draad van gebeurtenissen die zich herhalen. Je wilt graag dieper kijken om inzicht te krijgen wat hier aan ten grondslag ligt. Want je voelt dat je niet optimaal functioneert of uit de verf komt. Als je dit bespreekbaar wilt maken, kan je jouw lessen uit het verleden trekken en de vruchten hiervan plukken.

Feedback en de juiste tools

Ons persoonlijk ontwikkelen doen we allemaal. En dat dit vragen oproept, zal iedereen herkennen. Zowel in relatie tot jouw werk, prive-leven, jouw partner, familie of vrienden. Je neemt jezelf immers overal mee naar toe. Ik help je bij jouw ontwikkelingsvraag, geef feedback en bied de juiste tools die jou meer inzicht geven in waar je nu staat en waar je lessen liggen.

Coaching zakelijk of privé

Soms is de grens tussen psychische onbalans of persoonlijke ontwikkelingsvraag niet helemaal scherp te benoemen. Want alles is met alles verbonden. Ik heb jarenlange ervaring zowel in het behandelen van psychische stoornissen als het persoonlijk coachen van klanten in het bedrijfsleven met een ontwikkelingsvraag. En dat is ook het mooie aan mijn vak, mensen dichter bij zichzelf brengen, met meer kwaliteit van leven.

Vrijblijvend in gesprek

Bij vragen, voor overleg over een ontwikkelingsvraag of gewoon omdat je even kennis wilt maken: bel mij! Dan kijken of er een klik is om een afspraak te maken: Marcus 

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier

ontwikkelingsvraag psycholoog Harderwijk