Magneettherapie

Magneetsieraden en pijnverlichting

s p a r k maakt sinds kort gebruik van magneet sieraden en welness accessoires en de feedback van cliënten is overweldigend! Magneettherapie blijkt veel voor je algeheel gevoel van welzijn te kunnen betekenen, zowel voor volwassenen als kinderen. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie om o.a. pijn te verlichten, stress te verminderen, je vitaler te voelen, bij slaapproblemen en/of om je mentaal sterker te voelen. Wij kunnen het daarom ook iedereen aanbevelen.

Magneettherapie versterkt zelfgenezend vermogen

Magneettherapie bewijst al eeuwen de positieve werking op mens en dier. Magneet therapie is holistisch en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De magneten kunnen het energieniveau van de cel activeren en je energie huishouding komt dan ook met dragen van de magneten beter in balans.

Uiteindelijk Gezond

“De ervaringen met magneetsieraden verschillen van mens tot mens. Soms is er direct al een gevoel van warmte of ervaart men snel een verbetering van klachten.
 In andere gevallen merkt men pas na een aantal weken duidelijke vermindering van de symptomen. Vrijwel iedereen zal wel iets merken van het effect van het dragen van een magneetsieraad – zelfs als je voor je gevoel nu niets mankeert…” Uit Eindelijk Gezond! van arts Verena Breitenbach.

Werking van magneetsieraden

Door de magneetkracht verbetert de doorbloeding, afvalstoffen kunnen makkelijker worden afgevoerd en spanningen in spieren kunnen sneller afnemen. Wonden, botbreuken en verstuikingen (sportblessures) kunnen sneller genezen.

Slaapproblemen

De ervaringen van onze cliënten is dat naast de magneetsieraden, het powerhart heel goede resultaten kan geven bij slaapproblemen. Dit powerhart kan ook daar waar het pijn doet geplaatst worden. Als je vragen hebt of als je het leuk vindt om vrijblijvend te worden uitgenodigd voor een presentatie bij jou in de buurt, kan je contact opnemen met s p a r k.