Aanmelding

Aanmeldprocedure

Zoals bij veel behandelaars in de GGZ is er helaas ook bij Psycholoog Harderwijk een wachtlijst. Deze wachtlijst proberen we zo kort mogelijk te houden en kan variëren van een tot drie maanden. Voor aanmelding heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig, zodat het gehele traject vergoed kan worden. Wel moet je rekening houden met het ‘verplicht eigen risico’ van jouw zorgverzekeraar. Aanmelden gaat via 1nP, een landelijk netwerk van 600 zorgprofessionals in de GGZ, verspreid door heel Nederland. 1nP is een onderdeel van de Parnassiagroep.

Contactformulier

Voordat je je kan aanmelden via 1nP, ontvang ik graag eerst een mail of bericht via het contactformulier (link). Daarin kan je kort aangeven wat jouw klachten zijn en wat de hulpvraag is. Vermeld daarbij ook jouw telefoonnummer, zodat wij eventueel contact met je kunnen opnemen, als wij nog vragen hebben.
Wij laten je dan weten wat de huidige wachttijd is en wanneer je je kunt aanmelden bij 1nP.
Je kunt dan het formulier downloaden waarin de procedure duidelijk wordt uitgelegd (open het formulier).

Bericht van 1nP

Zodra jij je aanmeldt bij 1nP, krijg je bericht van 1nP dat jouw aanmelding goed ontvangen is. We vragen je deze mail door te sturen naar ons zodat wij jouw eerste afspraak kunnen gaan inplannen. We zullen daarvoor contact met je opnemen en ook een intake vragenlijst van 1nP toesturen, die we graag binnen een week retour ontvangen.

Verwijsbrief van de huisarts

Een verwijsbrief van de huisarts is een maand geldig. Daarom raden wij je aan om deze pas aan te vragen, als je van ons gehoord hebt dat je je kan aanmelden via 1nP. Want anders is de verwijsbrief misschien alweer verlopen.

Contact

Om al onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de wachtlijst zo kort mogelijk te houden, vragen wij deze procedure te volgen. Mocht je toch nog vragen hebben waarvoor je ons eerst persoonlijk wilt spreken, kun je altijd contact opnemen met Martine Vogel 06 14194586. Zij staat je graag te woord.

Heb je direct hulp nodig?

Marcus van den Roovaart, Psycholoog in Harderwijk
psycholoog Marcus van den Roovaart

neem contact op via het contactformulier